2010-11-24

Jag var ledig igår men det slutade ändå med att jag var på jobbet. Eftersom att jag jobbar på gym och träna är som terapi så hängde jag där närmare fem timmar. Rickard hämtade upp mig efter jobbat och körde mig dit. Sedan tränade jag lite armar och axlar. Körde halva zumba passet innan jag fick gå ut. Att träna på två mackor var inte så bra. Vilket jag vet men har bara inte förmågan att äta just nu. Rickard tvingade mig att dricka en protein shake och efter det så hängde jag på honom och körde lite ben. Känndes ganska bra när vi kom hem och jag fick i mig lite pasta med falukorv :)

( Jag vet att det låter konstigt att vi fof gör massa saker ihop. men vi bor ihop och jobbar ihop. vi kan lixom inte ignorera varandra. )

Idag ska jag till jobbet igen. Den här gången för att jobba. Jag jobbar mellan 12 och 22 idag så det hinns inte med någon träning. hoppas bara på att jag kan jobba hela dagen utan gråt atack. =P  Men det ska nog bli bra. Vi har inte så mycket jobbiga kunder på SATS så jag klarar mig nog med att bara stå och le och vara välkommnande. =)

I helgen åker jag till Linköping och hälsar på lite vänner. Känner att jag kan behöva kommar bort lite från allt. Det ska bli kul att träffa alla igen. =)  Och så slipper jag och Rickard stöta på varandra onyktra hemma på natten på fredag eller lördag. Kan ju sluta i bråk i onödan just nu. Trode det är det absolut minsta som behövs nu. aja, iväg till jobbet var det. BYE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0