2010-10-24

Ligger hemma i soffan denna underbara höst dag. Skulle vara mycket mysigare med lite sällskap och en kopp varm oboy. Hmm.. ska nog ficka lite varm oboy iaf. Ganska skönt att veta att om 17 dagar lämnar jag och älsk detta äckliga väder för en vecka i Egypten. Bara 17 dagar kvar!Börjar fundera på julen också. I år kommer jag och Rickard vara med min familj då vi var med hans familj förra året. Men julen innebär inte bara mys med familjen ocg god mat. Det innebär också att man måste hitta på nått bra att ge folk i julklapp. Vilket är jätte svårt!

Har börjat fundera på vad jag själv önskar mig i julklapp ocg kommit fram till att det nästa var ändå svårare. Det första jag kom på var en ny  dunjacka. Fast det är ju lite sent till jul så den får jag köpa själv. Sedan börjar min dator pajja så en ny dator skulle vara bra. Men det är ju aldele för dyrt. Sedan kom jag inte på nått mera. Det skulle vara pengar till renovering eller en ny garderob. Men det kostar ju också... ush vad dålig jag var ¨på detta.

Jag hittade en jacka som jag ville ha förra året redan problemet vvar att jag redan köpt samma jacka fast i killmodellen till rickard. Såg i affären i går att den finns i år igen. Funderar på att köpa den ändå. Eller är det aldeles för töntigt att vi skulle ha likadana jackor?? =S

2010-10-22

Idag föll den första snön. Det är jätte mysigt ute nu! Jag älskar verkligen när det är sådant här väder. det Ska inte vara höst, blask, kallt. Anntingen sommar eller vinter ( med snö). Ska kolla på en vinter jacka nu. Sedan tvätta kläder innan jag ska iväg till jobbet kl 16.


2010-10-18

Idag har jag varit och vaccinerat mig mo hepatit-A. Fy fan! Jag hatar att ta sprutor. Fast nu känns resan ändå lite närmare. Det är bara 23dagar kvar innan vi åker till egypten! Det ska bli såå underbart. Längtar nått enormt mycket just nu =)


Uppdatering

Jag har jätte ont i kroppen på grund av lite zumba och box i tisdags. Och i morgon blir det boxning med Malin. Jag känner nu att jag har börjat komma igånr med träningen igen. Och det är jätte skönt.

Nu har jag nördat ner mig i OC eftersom att SATC serierna tog slut =(
Men man har iaf nått att titta på en lite stund efter jobbet. Då kan man varva ner lite och sover lite bättre också. =)


2010-10-03

Det har bara gått några få dagar och lönen är redan slut. Det känns inte så jätte bra... Det som däremot känns bra är att jag och älskling åker till Egypten om 38dagar! vi kommer hem den 17 november igen och sedan åker vi till Göteborg. För att gå på Fitnessfestivalen och bo på fint hotell över lucia helgen.
Om jag får ledigt från jobbet i två veckor i januar så åker jag till Indien med pappa och hans familj den 5 januari.
Jag har en del att se framemot den här hösten och vintern. Jag har faktiskt inget emot att det snart är kallt och ruggit ute.


RSS 2.0