2010-11-30

Ja det var det där med mitt nya liv. Jag åkte till Linköping i fredags. Träffade gammal vänner och hade det helt underbart. Sedan på lördag morgon ringde jag Higgins och frågade om vi inte skulle åka till Göteborg. Så vi hyrde en bil och åkte till Göteborg och tog in på hotell. Efter att ha haft en helt underbart kul helg åkte Higgins hem själv. Jag stannade en extra dag och bestämde mig. Jag ska flytta till Göteborg. Jag har alltid velat bo där så varför inte nu?

Idag sa jag upp mig på jobbet, med skräck balndad förtjusning. =) Så just nu springer jag runt och packar. Flyttar in hos underbara Malin tills jag kan flytta ner. Har en uppsägningstid att tänka på tyvärr. Känns lite konstigt att packa ihop det viktigaste och kläder och så. Men jag har en härlig kännsla i kroppen. Massor av fjärilar =)

Så om någon där ute känner någon i Göteborg så behöver jag jobb! =D
2010-11-26

idag är jag uppe med tuppen. Klockan är snart 6 och jag ska till jobbet. Jag öppnar idag och det var ingen bra ide alls. Jag trodde att en vecka senare borde jag kunna sova så jag har inte bytt bort tiden. men jag sover fof inte som jag ska och ser helt ärligt t som ett vrak. men men så är det ibland. så länge ingen frågar varför jag sovit dåligt bara. jusst nu kan vad som helst få mig att bryta ihop.

Efter jobbet idag åker jag till Linköping för att träffa lite vänner. Det ska bli jätte skönt :) Det är inte lätt att bryta upp med världens bästa kille!


2010-11-25

Lättare igår än idag. Kämpa kämpa kämpa!


2010-11-24

Jag var ledig igår men det slutade ändå med att jag var på jobbet. Eftersom att jag jobbar på gym och träna är som terapi så hängde jag där närmare fem timmar. Rickard hämtade upp mig efter jobbat och körde mig dit. Sedan tränade jag lite armar och axlar. Körde halva zumba passet innan jag fick gå ut. Att träna på två mackor var inte så bra. Vilket jag vet men har bara inte förmågan att äta just nu. Rickard tvingade mig att dricka en protein shake och efter det så hängde jag på honom och körde lite ben. Känndes ganska bra när vi kom hem och jag fick i mig lite pasta med falukorv :)

( Jag vet att det låter konstigt att vi fof gör massa saker ihop. men vi bor ihop och jobbar ihop. vi kan lixom inte ignorera varandra. )

Idag ska jag till jobbet igen. Den här gången för att jobba. Jag jobbar mellan 12 och 22 idag så det hinns inte med någon träning. hoppas bara på att jag kan jobba hela dagen utan gråt atack. =P  Men det ska nog bli bra. Vi har inte så mycket jobbiga kunder på SATS så jag klarar mig nog med att bara stå och le och vara välkommnande. =)

I helgen åker jag till Linköping och hälsar på lite vänner. Känner att jag kan behöva kommar bort lite från allt. Det ska bli kul att träffa alla igen. =)  Och så slipper jag och Rickard stöta på varandra onyktra hemma på natten på fredag eller lördag. Kan ju sluta i bråk i onödan just nu. Trode det är det absolut minsta som behövs nu. aja, iväg till jobbet var det. BYE


2010-11-23

Vi hade det helt underbart i Egypten och jag önskar att vi aldrig hade åkt hem. Hur bra vi än hade det så löste sig inte det som var jobbigt hemma. Rickard har kännslor för en annan tjej och i och med det så dog vårat fäörhålande. Det känns som ett rent helvete just nu. Ganska trött på alla som ska berätta hur stark man är och hur possetiv man är.

Jag försöker nu att ta reda på vad jag vill med mitt liv. Två år med Rickard har ju ändrat lite på dom drömmar man hade tidigare. Och blivit mera hus, familj och semester. Men nu får jag tänka om igen. Vilket är otroligt jobbigt och svårt! men också någonstans lite mysigt. Min första tanke var att flytta till Göteborg och det är jag fof sugen på. Nu blir det så att jag kommer spendera en del tid där på helgerna framöver för att se hur det känns. Tills dess bor jag faktiskt kvar med Rickard för att göra det lättaste för oss båda.

Jag tar en dag i taget och idag är jag ledig. Jag vet inte vad jag ska göra och det är ganska skönt. Jag kan gråta och skratta hur mycket jag vill för lägenheten är tom och jag har inga andra planer på hela dagen. I mitt fall blir det kanske mera gråta en skratta men det gör inget just nu.

Jag ska alltså försöka starta " Mitt Nya Liv". Där ska jag göra allt bara för mig. ( själviskt, jag vet ) Om jag känner för att äta en hel tårta ska jag göra det. Om jag känner för att flytta till indonesien ska jag göra det. Inget onödigt alls längre. Jag ska inte ens prata med en människa jag tycker värkar tråkig. För i mitt nya liv gör jag allt för tt hålla mig själv på bra humör.

Bilder från resan och så finns på Rickards blogg. www.metrobloggen.se/fordon


RSS 2.0